Здравейте, колеги и за много години да сме живи и здрави всички!И така към въпроса ми към вас притежател съм на Алфа 147 1.9 JTD 115 конси сили съединитела ми е за смяна и маховика може ли да ми кажете към коя марка да се ориентирам?Мисля си за Валео защото намерих в един сайт ето го и него https://www.autodoc.bg/ съединител плюс маховик за 712 лева е в момента утре може да е малко по нагоре може и по надоло отстъпката всеки ден ми казаха като говорих с тях била различна тъй като ми се струва нали ниска цената както бихте ми казали вие?Някой от вас поръчвал ли е от този сайт? Благодаря ви
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 147 1,9 Съединител и Маховик
Collapse
X
-
Свържи се с колегата и го питай дали няма нещо изгодно за твоя случай. По принцип на всички JTD-та хората слагат валео 821325. По каталог се води за алфа 166 2.4 jtd, обаче пасва и на другите мотори, аз лично съм точно с такъв съединител на 156-цата от подписа и е купуван през 2016 от въпросния колега. Подсилен е и държи до към 200-210 коня, ако случайно си ремапнат или пък обмисляш такава крачка.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment